Rua de Carnaval

El divendres de carnaval tota l’escola, juntament amb les famílies, va participar en la ja tradicional Rua de Carnaval. Enguany va ser encapçalada per un grup de batucada d’allò més mogut i vistós. Alguns nens van gaudir tocant alguns dels instruments que portaven per fer sarau i xerinola! Ens ho vam passar d’allò més bé ballant i desfilant amb totes les nostres comparses.

Aneu visitant aquest article on s’aniran penjant en el propers dies totes les fotos de la rua.

Feu clic per veure totes les fotos de l’àlbum: “Rua de Carnaval”

 

Aquest article s'ha publicat dins de - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Infantil, EI 3, EI 4, EI 5 i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.