Akäshia, el viatge de la llum

Els nens i nenes del Cicle Inicial vam anar a veure una obra de teatre molt bonica anomenada “Akäshia, el viatge de la llum” al SAT! Sant Andreu Teatre. Es tractava d’una obra de titelles amb llum negra, una tècnica que no havíem vist mai i que ens va deixar bocabadats. Realment semblava màgic el moviment de tots aquells personatges.

Aquí us deixem un breu resum de l’obra:

L’Alba és una nena a qui la llum i la màgia acompanyen des que va néixer. Les seves ganes d’aprendre la portaran a llegir tots els llibres de la seva escola primer, i després també els de la secció infantil de la biblioteca del seu poble. I quan ja no li queda res per llegir, algú li explica l’existència de la biblioteca més gran de l’univers: Akäshia. Aviat emprendrà un viatge per a arribar-hi!

I també un vídeo on podreu veure alguns trossos de l’obra així com la tècnica de la llum negra!

Aquest article s'ha publicat dins de 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.