El Cicle Inicial visita el Museu Picasso

Avui els alumnes del Cicle Inicial han visitat el Museu Picasso per aprofundir el el projecte inciat aquest trimestre entorn aquest gran artista. Allà han vist algunes de les seves obres i en acabar han fet un taller molt interessant. Han imitat a en Picasso tot fent servir 4 tècniques diferents en base a una mateixa realitat. Han dibuixat un plat amb fruita ben original! Els resultats han estat increïbles.

Quins artistes els nens i nenes del Cicle Inicial!

Us deixem unes imatges del moment de l’acció al taller “Fem d’artistes” fet al Museu Picasso.

Veure més fotos: El Cicle Inicial al Museu Picasso

Aquest article s'ha publicat dins de 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.