Ja ha arribat el Tió de Nadal al Cicle Inicial

Ja fa temps que l’esperàvem i divendres passat, per fi, va arribat l’esperada carta. El Tió de Nadal del Cicle Inicial ja havia arribat a la nostra escolaaaa! El vam anar a buscar al pati i el vam trobar, tal i com ens va dir a la carta, a l’hort entre les pebroteres!

Diu que s’ha fet un fart de menjar aglans i que té molta gana! Vol que l’alimentem moooolt bé i que el cuidem. Fa cara de content tot i que ens ha dir que fa dies que ens vigila i que encara ens hem de portar millor i treballar més!

Us deixem unes imatges del moment de la seva arribada! Esperem que us agradin!  😆

Àlbum: El tió arriba al Cicle Inicial

Aquest article s'ha publicat dins de 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.