Les primeres creacions amb Ipads d’enguany!

Els alumnes dels cicles inicial i mitjà han començat els espais d’aprenentatge amb molta empenta. Com molt bé sabreu en tenim 4 espais i a un d’ells hem començat a treballar la comunicació juntament amb la tecnologia.

Els nens i nenes de 1r i 2n han creat un vídeos explicant què els agradaria ser de grans amb dues aplicacions (Safari + Tellagami). A continuació us deixem l‘enllaç a la llista de reproducció on trobareu alguns dels productes.


Els del 3r i 4t també han creat uns vídeos explicant què els agrada fent servir dues aplicacions (Pic Collage Kids + Tellagami). A continuació us deixem l‘enllaç a la llista de reproducció on trobareu alguns dels productes.

A continuació us deixem les icones de les apps utilitzades:

Pics Collage Kids
Safari
Tellagami
Aquest article s'ha publicat dins de 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), Cicle Inicial, Cicle Mitjà i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà