Concurs: “Dibuixem La Mercè”

Des de fa ja 21 anys s’organitza en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut de Cultura (ICUB), el concurs “Dibuixem La Mercè” el qual, a més de donar a conèixer la Festa Major i les nostres tradicions, engresca als més petits a compartir la seva visió sobre les moltes maneres de celebrar aquesta data tan destacada al centre de la ciutat.

El concurs es divideix en 4 categories segons l’edat i s’atorguen tres premis i 5 mencions especials per cadascuna d’elles: pàrvuls, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior de primària.
El lliurament de premis es fa al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, un espai i un moment molt especial per recollir els premis de les mans de les autoritats!

Com cada any, els alumnes del Cicle Inicial hem participat en aquest concurs i hem presentat uns dibuixos fets amb moltes ganes i molt esforç! Esperem que hi hagi sort!

Dibuixos de la classe de 2n

Aquest article s'ha publicat dins de 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.