COLÒNIES A CAN PUTXET (SANT CELONI)

Hem passat dos magnífics dies de colònies a Can Putxet acompanyats de les nostres mestres i l’Iris i el Tito que eren els nostres monitors. Ens hem portat molt bé!

No hem parat de fer activitats i hem acabat una mica cansats, però ha estat una bonica experiència. Ho hem passat super bé!

DIFERENTS RACONS DE CAN PUTXET

ESPAIS CAN PUTXET

CONSTRUIM UN VAIXELL I EL FEM NAVEGAR AL RIU

VAIXELL

VISITEM LA GRANJA I DONEM DE MENJAR A LES GALLINES I CONILLS

granja

ELS ÀPATS
El primer dia, aprofitant el sol que feia,  vam dinar al porxo, a l’aire lliure. La resta d’àpats els vam fer dins del restaurant. El menjar era molt bo i variat, ens ho vam menjar tot. Cada dia un grup de nenes i nens s’ encarregàven de parar taula.

ELS ÀPATS

JOC DE NIT

El “bruixot Castanyot” és una mica entremaliat i una de les bromes que ens ha gastat és treure un tap del riu que és molt gran  i ho ha esmicolat en taps petits, l’aigua s’està escapant i si no espavilem el riu es quedarà sense aigua.

La nostra feina ha estat sortir a la nit a buscar tots els taps amb companyia de l’indi “Gran Pate” que té molts anys i és molt savi, hem pogut recollir tots els taps per un camí del bosc i un cop recuperats, el “Gran Pate” amb la seva màgia ha tornat a fer un de gran.

Un cop solucionat el problema nosaltres ens hem anat a dormir i el “Gran Pate” amb companyia de l’Iris han marxat al riu a ficar el tap al forat del riu.

JOC AMB LLANTERNES

A DORMIR!

Teníem moltes ganes de ficar-nos en els nostres sacs de dormir i molts de nosaltres a la tarda ja voliem anar a fer una migdiada. Per fi ha arribat la nit i estàvem tant cansats que no hem trigat gaire en quedar-nos adormits.

A dormir!

INDIS

Ara ja formem part de la tribu del “Gran Pate”

indis

PARC AVENTURA

PARC AVENTURA

PONT TIBETÀ

PONT TIBETÀ

kARDS

KARDS

TEMPS LLIURE

TEMPS LLIURE

ALTRES MOMENTS

ALTRES MOMENTS
Aquest article ha estat publicat en Educació Infantil, EI 4, EI 5. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.