Ja us renteu les dents? (xerrada a 1r)

La setmana passada va venir l’Eva del CAP (centre d’atenció primària) a explicar-nos que ens havíem de rentar les dents 2 vegades al dia, com a mínim, des dels 3 anys. Ens va recomanar que ho féssim després de cada àpat i també en acabar de menjar llaminadures, xocolata o coses que portin molt sucre.

Ens va explicar en què consistia un esmorzar saludable. Ens va recordar que la millor manera d’esmorzar és menjant FRUITA (fruita fresca), CEREALS (pa, galetes, cereals…) i LÀCTICS (llet, iogurt, formatge…).

També ens va advertir sobre els sucs. És molt millor menjar fruita fresca que no pas un suc ja que la majoria de sucs porten molt sucre i molt poca quantitat de fruita i els sucres ens fan malbé les dents!

Per acabar ens va ensenyar un vídeo del dentista Dentotes que ens va agradar molt i també ens va prometre que ens faria un regal però que ja ens el faria arribar (un estoig amb un raspall i una pasta de dents).

Ara ja sabeu, a rentar-se les dents i a cuidar-les!!!

Rentar-se les dents (1r)
Aquest article s'ha publicat dins de 1r (Primer), Cicle Inicial i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.