Un dia ple de nervis… a 1r ;)

Avui ha estat un dia realment ple de nervis. Com ja heu pogut veure, avui hem fet la tradicional Cantada de Nadales al Centre Cívic La Sedeta i ha estat un dia moooooolt emocionant. Un dia taaaaaan bonic i ple de màgia que encara volen papallones dins del meu estómac que criden “El Nadal Ja és aquí!!!” De ven segur que si heu vist tota la cantada us haureu emocionat! Nosaltres també! I pels que no ho sabíeu, al matí hem fet una cantada només pels nens i nenes de l’escola que també ens ha servit d’assaig final.

Per cert, què us ha semblat la nostra cançó? Era aquella de…

“...però sobretot ha d’haver-hi, ha d’haver-hi un caganer...”

Al matí també hem estat preparant i enllestint la carta als Reis per donar-li al patge el proper dimarts. Quines ganes de que arribi el dia de Reis! Em portaran tot allò que he demanat?… És que enguany no m’he portat gaire bé! Però prometo que milloraré. 😉 Alhora que escrivíem la carta hem anat embolicant el regalet que hem preparat pels pares. Si, per vosaltres!!! No us penso dir de què es tracta eh! Només us puc dir que són aquell paquetets embolicats amb paper vermell que queden tan bonics a les fotos 😉

Entre col i col hem pensat en vosaltres i ens hem fet unes fotos tot mudats! Algunes de grup, altres en petits grups… Però totes ben xules amb la nostra barretina i la samarra. Semblàvem autèntics pastorets o més aviat caganers!

No m’enrotllo més que ja sé que el que voleu és veure fotos. Doncs au, aquí les teniu!

Un dia ple de nervis… a 1r

 

Aquest article s'ha publicat dins de 1r (Primer), Cicle Inicial i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.