Bon estiu!

Publicat dins de - ESCOLA | Deixa un comentari

FI DE CURS A L’ESPAI MIGDIA

Hola famílies!

Aquí us deixem la darrera publicació d’aquest curs. Teniu un munt de fotos de la Setmana Boja i els menús sorpresa. Els jocs d’aigua i el dia de la joguina van ser tot un èxit, així com els menjars dels últims dies, on els infants van poder gaudir dels àpats que més els hi agraden: pasta, pizza, croquetes, carn arrebossada, gelat, pastís…

Us deixem també alguns vídeos de la festa de final de curs que l’AFA va organitzar el dimarts 22. L’espectacle va ser sensacional i els nens i nenes s’ho van passar súper!

Que tingueu molt bon estiu!

Equip migdia.

(cliqueu a la imatge per veure més fotografíes i videos)

Publicat dins de Menjador | Deixa un comentari

El Musical de 5è

 

Els alumnes de 5è van representar el musical “El millor teatre del món”.

Podeu veure el vídeo clicant AQUÍ

Publicat dins de - ESCOLA, 5è (Cinquè), Cicle Superior | Deixa un comentari

Fruitometre juny i totals

Benvolgudes famílies.

Aquí teniu els resultats del FRUITOMETRE del mes de juny i l’entrega de premis. Ha continuat la classe  de 1r, mantenint la Repera, però molt a prop li han seguit la classe de 2n amb la pinya de por i 5è amb la poma evolutiva .Hem tancat les dades per poder fer el recompte el divendres 18 de juny, i poder fer-ne els diplomes i el còmput de resultats. Aprofitem  també per  mostrar-vos les dades  totals i les gràfiques i diagrames de barres del còmput total per classe de fruita consumida durant el curs 20-21 des d’octubre fins a juny, amb un total de 12513 peces de fruita . Felicitem a tot l’alumnat de l’escola per incloure en el seu esmorzar una peça de fruita i fomentar els esmorzars saludables i ajudar a seguir una dieta equilibrada i un estil de vida saludable.

Disfruteu de l’estiu i bones vacances. Sigueu actius amb salut i seny.

Publicat dins de - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Educació Física | Deixa un comentari

Comiat de 6è

Avui ha estat un dia molt emotiu, ja que hem celebrat que l’alumnat de sisè acaba la seva etapa a l’escola per començar-ne una de nova a l’institut.

Durant el dia hem gaudit de diverses actuacions fetes pels nens i nenes de l’escola. Després s’ha fet entrega dels regals que han preparat per acomiadar-se’n.

Per acabar el dia, tota l’escola ens hem reunit al pati i hem cantat l’hora dels adeus.

Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu i unes bones vacances a tothom!

Equip de mestres de l’escola

 

Publicat dins de - ESCOLA | Deixa un comentari

1r Acabem la piscina

Ahir dijous vam acabar l’activitat de piscina l’alumnat de 1r. Ha estat un curs atípic, però cal dir que hem pogut gaudir de 2 trimestres fent aquesta activitat i s’ha vist el progrés de l’alumnat. Aquí us deixem les imatges de les darreres sesions i el darrer dia de piscina.

Bon estiu i bones vacances. 😆  😆 

Publicat dins de 1r (Primer), Cicle Inicial, Educació Física | Deixa un comentari

El carnaval dels animals

Els alumnes de tercer han participat en el vídeo realitzat per totes les escoles que formen part del seminari de música de Gràcia.

El vídeo són representacions coreografiades del Carnaval dels animals, de Camille Saint-Saëns. A nosaltres ens ha tocat coreografiar “els pianistes”.

Podeu veure el vídeo sencer en el següent enllaç:

El Carnaval dels animals

Publicat dins de - ESCOLA, 3r (Tercer), Cicle Mitjà | Deixa un comentari

FRUITOMETRE MAIG

Estem ja a les acaballes del curs, i us mostrem les imatges de l’entrega de premis i diplomes del fruitometre  corresponent al mes de maig. Continua la Repera,  tenint ganes d’estar a la classe de 1r, on el volum de fruita per esmorzar és força gran, després hi ha la classe de 3r  en aquest mes en segon lloc  que vol fer-li ombra a la de 1r amb la Pinya de Por, i la classe de 2n amb la Poma Evolutiva en la 3r posició en quant a consum de fruita en el mes de maig.  La resta de classes hi ha una lluita per anar escalant posicions. En el mes de maig el consum per part de totes les classes de primària ha estat exactament de 1600 peces de fruita.

Publicat dins de - ESCOLA | Deixa un comentari

‘Setmana Boja’ a l’Espai Migdia!

Hola, famílies!

Ja tenim aquí el final de curs I a l’espai migdia tenim preparades moltes coses per les darreres setmanes. Us volem explicar que farem. Així que agafeu llapis i paper, que a continuació teniu tota la informació! 

Del dilluns 14 al divendres 18 celebrarem La Setmana Boja, on cada dia, qui així ho vulgui, podrà seguir les consignes següents:

  • Dilluns 14: Els bons desitjos. A l’estona de pati els infants podran escriure notes de bon estiu o fer dibuixos per a entregar-les als seus companys o bé penjar-les a la paret dels desitjos.
  • Dimarts 15: Jocs d’aigua. Cada monitor amb el seu grup, per respectar la normativa covid encara vigent, i durant el pati llarg, organitzarà jocs d’aigua per acabar ben fresquets. Volem remarcar que no són jocs per acabar remullats sinó refrescats. No caldrà portar banyador, però si és aconsellable portar una samarreta de recanvi i una tovallola petita guardades a la motxilla.
  • Dimecres 16: Red is the new black. Aquest dia caldrà venir vestits de color vermell de cap a peus!
  • Dijous 17: El dia de la joguina. Cada infant podrà portar una joguina de casa per fer-la servir durant l’estona de pati. Cal que aquesta estigui ben marcada amb el nom i el curs de l’infant, I ha de poder-se guardar a la motxilla que cada dia porten a l’escola.
  • Divendres 18: Hawaii/Bombai. Per la darrera DiscoFriday del curs farem la Summer Edition, així que caldrà portar un complement estiuenc: camisa hawaiana, barret de palla, flotador, maniguets, gorra, ulleres de sol…

Per altra banda, els darrers dies també tindrem:

  • Divendres 18: Menú sorpresa triat pel grup de P3
  • Dilluns 21: Menú sorpresa triat per Cuina i coordinació i dinar de germanor (cada grup ajuntarà les seves taules per dinar tots plegats)
  • Dimarts 22: Dinar de germanor i festa de comiat

I això és tot. Per a qualsevol dubte o aclariment ens podeu escriure al correu migdia.lasedeta@garbuix.org

Publicat dins de Menjador | Deixa un comentari

Preinscripció: Assignació de places i llista d’espera (7-06-2021)

La preinscripció escolar és un moment important per a les famílies...

Consulta publicacions anteriors:

Publicat dins de - ESCOLA | Deixa un comentari