Sortida a l’entorn

La natura ofereix un munt de possibilitats de descoberta pels infants. El grup de 0-1, aules de Bastoners i Grallers, el dia 9 de març van fer una sortida tot junts per gaudir del bon temps i la primavera que ja teníem a tocar. 

Després d’una passejada, els més petits i petites a les motxilles, altres al cotxet i els més grans amb el nostre carro de passeig; ens vam trobar amb un espai ampli ple d’herba i flors i vam deixar que gaudissin de l’oportunitat que ens regalava la natura.

No cal dir que va ser una experiència molt enriquidora pels més petits i petites de l’escola poder-se moure per sobre l’herba. En un primer moment als infants que no hi estan acostumats els va generar una mica d’inseguretat, però de seguida van agafar confiança i la seva curiositat els va conduir cap a un munt d’experiències per descobrir.

  • La fredor de l’herba.
  • La forma i textura de l’herba que no es deixa agafar fàcilment entre els dits.
  • Els colors de les flors en mig del verd de l’herba.
  • La irregularitat del terreny i l’amplitud d’espai per moure’s.

Tot això va propiciar que les descobertes entre ells en un espai obert fossin compartides, buscant la complicitat dels companys.

Raquel Blancafort i Lurdes Torres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *