Precisió

 

A l’aula de Grallers, infants 0-1 grans, vàrem disposar de diferents espais on els infants poguessin desenvolupar les seves habilitats motrius, des de la motricitat gruixuda fins a la més fina, i un dels jocs que més els agrada en el seu nivell educatiu és posar i treure.

Jugar a posar i treure objectes és més que un simple joc, aquests tipus d’activitats inicien l’infant en el coneixement de les primeres nocions de lògica matemàtica, ja que desenvolupa les nocions espacials on l’infant a de:

– Adaptar el moviment del braç a la distància que el separa de l’objecte

– Fer una aproximació precisa als objectes

– Ajustar el seu desplaçament a la presència d’un obstacle o d’un company/a.

I això és el que varen fer la Ia i el David durant un matí de la primera setmana de març.  Quan van descobrir els nous materials de l’aula, mentre el David provava una vegada i una altra de posar els cercles dins el pal de fusta, la Ia estava molt atenta esperant per fer-ho ella.

Lurdes Torres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *