Si aixequem el cap i mirem al cel

SI AIXEQUEM EL CAP I MIREM AL CEL…

Sovint estem tant concentrats i enfeinats en mirar el terra que damunt dels nostres caps succeeixen coses que ens passen desapercebudes. 

Era un 25 d’octubre, i els infants de 2 a 3 anys de l’escola jugaven fora l’espai exterior de l’escola. Alguns estaven explorant el sorral, d’altres corrien amunt i avall per les muntanyetes,… 

Un dels infants del grup estava estirat a l’hamaca, gronxant-se, quan de sobte va dir amb veu altra:

  • Un globus!

El moviment dels infants que el van sentir va parar en sec i, van començar a mirar què passava damunt els seus caps. Van poder veure un globus, però, no un globus petit, no, el que hi havia damunt els seus caps era un globus aerostàtic. A partir d’aquell moment, els ulls van deixar de mirar al terra per començar a seguir el camí que feia el globus. 

Alguns d’ells comentaven les dimensions del globus, d’altres es preguntaven si allà dins hi havia persones, d’altres explicaven com el seus pares havien anat un dia dins d’aquell globus,… 

Va ser un temps curt, va ser el temps mentre podien veure el globus, però durant aquell moment van compartir l’emoció de la descoberta i la van poder compartir entre tots. 

Perquè si aixequem el cap i mirem al cel, veurem coses que ens sorprenen!

Ariadna Riera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *