BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC, ROBOTS!

Hola nens i nenes! Ja tenim actiu el bloc d’aquest curs! Tal i com vam decidir entre tots, som la classe dels ROBOTS!

Aquest curs l’utilitzarem molt, ja sabeu que serà el lloc on trobareu les diferents activitats i tasques a fer durant les quarantenes que ens toquin fer (esperem que no siguin moltes) però també penjarem moltes més coses!

Malauradament l’estrenem des de casa, ens ha tocat fer quarantena, sé que després de passar tants dies tancats a casa fa uns mesos ara és una mica dur tornar a fer-nos a la idea, però penseu que seran uns dies només i ens tornarem a veure aviat a l’escola! Sabeu que d’aquesta manera ens estem ajudant els uns als altres i fem possible que aquest virus no s’escampi més.

Cada dia trobareu les activitats relacionades amb les àrees de l’horari que teniu a l’agenda i penjat aquí al bloc. Seguirem d’aquesta manera el mateix horari tant si estem en quarantena o a la classe, així evitarem trencar molt el ritme de treball durant aquesta nova normalitat. Tot i així, som conscients de la realitat de cada família i ens adaptarem a cada cas.

Per donar la benvinguda i animar-nos una mica, us penjo una cançó molt xula! A mi em funciona, quan estic una mica trista em poso una cançó  i després veig les coses d’una altra manera, i vosaltres….què feu per animar-vos?

PETONETS ROBOTS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *