#activitat de projecte COM PODEM DECORAR LA PORTA?

Ara que ja sabem el nom de la classe, el següent pas és pensar com volem decorar la porta.

ACTIVITAT QUE HEM DE FER: -Pensa com t’agradaria decorar la porta de la classe en relació als Robots. Agafa un full blanc, dibuixa la porta de la classe i deixa fluir la teva imaginació.Quan tinguem les diferents propostes, les posarem en comú i decidirem l’opció que més ens agradi.

– Escriu quin material necessitem per a fer la decoració.

OBJECTIUS:

  • Treballar l’acollida d’identitat del grup
  • Potenciar la creativitat

ENTREGA: Com hem de decidir entre tots i compartir totes les propostes, ho portareu al cole el dia que tornem. (no ho deixeu per l’últim moment, a ser possible, aneu fent les activitats el dia que es posen al bloc i les guardeu a la carpeta)

ESPERO LES VOSTRES PROPOSTES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *