L’últim dia abans de marxar de vacances de Setmana Santa vam rebre la visita del Carles, un especialista en alimentació. Dies abans, aprofitant que el nostre front més potent és sobre alimentació, vam plantejar-li una sèrie de dubtes que teníem. Uns dubtes ens els va respondre via mail perquè els necessitàvem per avançar en els consells per decorar el menjador; i els altres dubtes vam demanar que vingués a resoldre’ls a la classe. I així va ser.
Durant la visita els vam resoldre, ens va explicar que el més important de tot ja no és tant el que menges (que també ho és) sinó com ho combines. Va posar exemples com que quan menges proteïna animal sempre l’acompanyis d’una amanida per una millor digestió, que si menges dolços ho facis amb l’estómac buit,…
I per últim, a la visita vam fer dues experiències que ens van fer veure la importància de la combinació d’aliments per la digestió. Una, vam afegir llimona a la llet i vam veure que es tallava. I això passa sempre que combinem llet amb quelcom àcid. I l’altre experiència tenia una resolució totalment al contrari. En afegir llimona sobre un troç de carn, el que passava era que el tall de carn es coïa. és a dir, com si l’estiguéssim cuinant.
En definitiva, hem de saber com menjar, com combinar perquè sinó el nostre sistema digestiu pateix les conseqüències.
Aquí teniu la visita en imatges!
Alimentació! on PhotoPeach