Què vol dir SAGRAT?

Ei famílies com esteu?

Nosaltres aquestes setmanes hem estat estudiant el significat de sagrat. La Clara, la mestra de religió, ens ha  dit que un objecte SAGRAT és aquell que  per una persona o una cultura  té un significat molt important.

Ella ens ha  dit que el seu objecte sagrat és la Bíblia. Ens ha explicat que la Bíblia és un llibre escrit 100 anys més tard per diferent gent, de diferents llocs. El que explica no va ser exactament. No és un llibre històric. Expliquen fets importants a la seva manera, amb un fons. 

Nosaltres també hem explicat quins objectes són els més importants per nosaltres. Molts dels nostres objectes sagrats són records de quan érem petits i petites o  regals o detalls de persones que estimem molt.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *