INVESTIGUEM

Per tal de resoldre alguns dels dubtes relacionats amb el projecte ens hem posat per grups i hem fet una recerca per trobar les respostes a les preguntes plantejades.

Després, hem realitzat una exposició oral en la qual hem exposat i hem compartit el coneixement amb els altres companys i companyes.

CURS Introducció a la Investigació en Infermeria - Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona

TALLER OLIMPIADES SALUDABLES

Ahir, Dilluns, vam fer el taller de les OLIMPIADES SALUDABLES“.

En aquest taller vam parlar sobre els hàbits saludables. A partir d’activitats molt dinàmiques i molt divertides vam aprendre la importància que tenia menjar sa, vam parlar sobre què era la salut i, també vam estar parlant sobre la importància de fer esport i de tenir una vida activa i dels valors relacionats amb l’esport com són; el treball en equip, la competitivitat sana i la cooperació.

A més, ens han regalat un bol en el qual només podem menjar aliments sans.

Ha estat un matí molt diferent i molt interessant.

Feue clic per veure més imatges.

Olimpíada d'hàbits saludables

XERRADA SOBRE LA DIABETIS

Ahir, Dijous, va venir el pare d’en Sergio, en Diego a fer-nos una xerrada sobre la Diabetis.

El Diego fa ja uns 20 anys aproximadament que li van detectar aquesta malaltia i va voler compartir amb nosaltres la importància que té cuidar-nos i conèixer què és la diabetis i les seves característiques.

Ens va explicar que la Diabetis és una malaltia que s’origina quan el pàncrees deixa de generar insulina. La insulina és molt important per poder assimilar la glucosa dels aliments. Les persones diabètiques, com que el seu cos no genera aquesta insulina necessiten introduir-la de manera artificial, i és per aquest motiu que se l’han de punxar.

El Diego ens va  recomanar molt que hem de tenir cura de la nostra alimentació; hem de menjar sa, variat i fer esport per mantenir-nos actius.

VIDEOS REUNIÓ

Bon dia famílies,

us adjunto els vídeos que vam veure ahir en la reunió per si voleu a tornar a fer-li un cop d’ull.

El primer vídeo ens fa reflexionar sobre els moments que passeu amb els vostres fills i filles. És un vídeo molt interessant.

El segon és una petita mostra sobre com treballem nosaltres a l’escola Innovamat.

Esperem que us agradi!

 

INVESTIGUEM EL COS HUMÀ

Ei investigadores i investigadors, com aneu?

Aquesta setmana heu estat treballant per grups els diferents dubtes que han sorgit sobre el cos humà.

Us deixo uns vídeos interessants sobre el tema i també jocs relacionats per si voleu anar aprenent més i a profunditzar més sobre el tema!

 

JOCS

https://www.cerebriti.com/juegos-de-ciencias/els-ossos-del-cos-huma

https://www.cerebriti.com/juegos-de-ciencias/l-esquelet-i-la-musculatura

 

https://cienciasnaturales.didactalia.net/ca/recurs/esquelet-huma-de-front-primaria-/b178291b-747b-41e2-a0ea-16ae0f47d21c