Estones en família

CURS 2018-2019!

El dijous 4 de desembre va venir a la classe dels Diables la mama de la Kiona, la Maite.

Ens van explicar moltes coses de  la seva mascota: una tortuga de terra. Després en va ensenyar a fer una tortuga de cartolina.

Mireu, mireu… quin munt de tortuguetes!!

Moltes gràcies  Maite !!

El divendres 23 de novembre van venir a la classe dels Diables de P5A, la Patrícia la mama de la Laia i la Svetlana la mama de l’Alexia.
Ens van explicar el conte: La abeja Bermeja. Un preciós conte il·lustrat per la Patricia que ens explica el procés de la mel.
Després ens van ensenyar a fer una abella i una flor amb manualitats.
Ens ho hem passat d’allò més bé!!
Moltes gràcies, Svetlana i Patricia!!!!!

CURS 2017-2018!

➡ Aquest divendres hem tingut la visita de la Júlia, la mama del Genís, que ens ha explicat l’ofici d’infermera. A més d’explicar-nos coses molt interessants sobre el nostre cor, els virus, la febre… també ens ha deixat fer d’infermers i infermeres i hem tingut l’oportunitat d’escoltar el nostre cor amb el fonendoscopi, fer embenatges i veure com funcionen les xeringues. Hem après moltes coses i ens ho hem passat d’allò més bé.

Moltes gràcies Júlia!!!

➡ El dimarts 5 de juny van venir a la clase dels Bastoners els pares i els germanets de l’Abril.
La Jessica amb l’ajuda de l’Abril ens va explicar un conte.
Ens va agradar molt!
Moltes gràcies Jessica, Juan Ramón, Aleix i Anne per la vostra visita!

 ➡ Aquest divendres hem tingut la visita de l’Alícia, la mare del Nabil de P5B. Ens ha explicat la seva feina. Es dedica a fer enquestes als turistes per saber què pensen de la nostra ciutat. Després introdueix els resultats a l’ordinador i ho analitzen. Una feina molt interessant. Moltes gràcies, Alícia!!

➡ El dilluns a la tarda ens va visitar la Grettys, mare de la Carolina Reyes.
Aprofitant que estem treballant el projecte del Pollet dintre de l’àrea de descoberta de l’entorn, ens va explicar un cote d’un pollet molt entremaliat.

Vam passar una bona estona escoltant aquesta història.
Moltes gràcies Grettys per la teva visita!

➡ El dilluns 7 de maig ens va visitar la mama del Pol, la Marta. Va venir a passar el matí amb els Gegants i ens va porta un llibre molt divertit d’endevinalles visuals “Què és això?” .
Tots i totes vam fer volar la imaginació i endevinar que hi havia amagat darrera cada imatge.

Marta moltes gràcies per la teva visita!

➡ Seguint amb el treball dels oficis ens ha visitat avui l’Albert, pare del Dídac i la Iria. És infermer i conductor d’ambulàncies i ens ha explicat moltes coses sobre com ajudar les persones que estan malaltes o que han tingut un accident.

També hem vist l’ambulància i hem pogut pujar-hi. Ha estat molt emocionant. Moltes gràcies, Albert!

➡ Aquest dilluns hem tingut una visita molt especial, la mare de la Noa!! Ens ha ensenyat l’ofici de perruquera i ens ho hem passat d’allò més bé.

Després ens ha pentinat a tots i totes i ens ha deixat guapíssims. Moltes gràcies Raquel!!

➡  El dilluns 7 de maig  ens va visitar a la classe dels Nanos l’Arantxa  i el Denís, la mare i el germà de l’Aleix Mendoza.

L’Arantxa amb l’ajuda de l’Aleix ens van explicar el conte del Peix Irisat amb uns titelles molt bonics! Vam gaudir molt d’aquesta història, que ens va ensenyar a compartir i conèixer els bons actes de la generositat.

Després vam fer un titella amb el Peix Irisat i l’Arantxa ens va regalar una escata daurada com a record d’aquesta bona estona que vam passar junts.

Moltes gràcies Arantxa  i Denís per venir a la classe dels Nanos!

➡ El divendres 16 de març va venir a la classe dels Bastoners la mama de l’Alexia.

La Suetlana ens va explicar una bonica tradició de Moldàvia. Després vam fer una postal per donar la benvinguda a la Primavera!
Moltes gràcies per aquesta bona estona Suetlana!

➡ Avui ens ha visitat un banquer molt especial, el Joan, pare de la Daniela de P5B!

En Joan ens ha explicat quina és la feina dels banquers, on treballen, què utilitzen… Ens ha portat targetes de pagament i llibretes bancàries i ara ja sabem com fer-les servir .

Moltes gràcies Joan, ho has fet súper bé!!

➡ El divendres 9 de març va venir a la classe dels Bastoners la mama de la Kiona.

La Maite ens va explicar el conte “La meva mascota…Toto” i ens va ensenyar a fer una visera.

Moltes gràcies Maite!

 ➡ A P5 ens visita un bomber molt especial, el pare de la Daina!

Els nens i nenes de les Farnaques i els Diables hem tingut una visita molt especial, un bomber!!

El pare de la Daina ens ha explicat tots els secrets que cal conèixer per ser un bon bomber i ens ha donat molts consells per saber com actuar si ens trobem amb foc. També ens ha ensenyat molt de material que els bombers necessiten en cas d’incendi.

Tot el nostre agraïment al Quico per la seva implicació. Ho has fet molt bé, gràcies!!!

 ➡  La setmana passada a la classe dels Gegants i els Nanos ens va visitar la mare del Kilian i la Nerea!
Ens va explicar el conte: “L’erugueta goluda” d’Eric Carle, vam elaborar una titella i ens va pintar la cara. Ens ho vam passar molt bé!

Moltes gràcies Raquel per compartir aquesta estona amb tots nosaltres!

Els Gegants!

Els Nanos!

➡ El divendres 16 de febrer va venir a la classe dels Bastoners la mama de la Laia! Ens va explicar el conte: “De què fa gust la lluna” de Michel Cresniec. On els animals ens mostren com les coses compartides sempre fan millor gust. Ens ho vam passar molt bé escoltant-la i pintant “la nostra lluna”.

Moltes gràcies Patrícia per compartir aquesta estona amb nosaltres!

➡ La tarda de Carnaval els nens i nenes d’infantil ens vam divertir molt! Vam convidar a les famílies a participar als tallers de carnaval: maquillatge, pintar ungles i confecció de complements!
L’experiència va ser fantàstica ! Des de l’equip d’Educació Infantil us agraïm la vostra implicació i col·laboració, GRÀCIES famílies!

Els Gegants i Nanos de P3!

Els Bastoners i Timbalers de P4!

Els Diables i la Farnaca de P5!

➡ El passat dijous 18 de gener a les classes de 2n vam fer una gran activitat amb les nostres famílies. ” Cinema en família”.

Tots els pares, mares, àvis, àvies, germanes, germans… les famílies dels nens de 2nA i 2nB varen estar convidades a una projecció audiovisual a l’aula de l’escola.

Aquesta va ser la gran sorpresa que feia dies preparaven els alumnes de 2n a la classe amb els seus mestres.

La pel·lícula titulada “Navidad en la granja 2” va tenir un èxit aclaparador. Sabeu  per què?

Perquè tots els actors, guionistes, estilistes, directors… van ser els  propis nens, nenes, famílies i els mestres Rodri i Marina de 2nA i 2nB.
en breu podreu veure el vídeo al bloc!!
Enhorabona artistes!! 😆

 ➡ El dimecres 13 de desembre va venir a la classe dels Timbalers la mama del Manel.
Ens va explicar el conte: El Peix Irisat de Marcus Pfister. Un conte preciós que ens ensenya la importància de saber compartir. Moltes gràcies Eli per compartir aquesta estona amb nosaltres!

 ➡ El dimarts 5 de desembre va venir a la classe dels Timbalers la mama de l’Émilie. Ens va explicar una tradició nadalenca de Bèlgica.
I per acabar ens va convidar a esmorzar mandarines, xocolata i galetes típiques del Nadal de Bèlgica. Moltes gràcies Laurence!

➡ El dilluns 4 de desembre a la classe dels Nanos ens va visitar la mare de la Daniela.
La Mª Jesús està embarassada i ens va explicar moltes coses sobre els nadons i l’arribada del germanet petit.
Moltes gràcies Mª Jesús per aquesta estona!

Ens alegrem de poder compartir aquests bonics moments amb les famílies i us convidem a la resta que us animeu i vingueu a passar  amb nosaltres una bonica estona!