Ja tornem a ser aquí

S’ha acabat l’estiu i tornem a posar-nos en marxa. Des d’aquest petit racó de la Xarxa intentarem acostar a tots i totes aquest Món de les TIC i TAC. Esperem posar-nos ràpidament al dia, que ja sabeu que amb això de les noves tecnologies, es converteixen en velles abans que les mosques!!

Això és Can Seixanta!!

Amb els alumnes de Cicle Mitjà estem fent les activitats d’una casa de colònies molt especial, “Can Seixanta”. Treballem Relacions Socials, Hàbits d’Alimentació i Activitat Física. Com ja sabeu, les partides conjuntes a dins la casa només les podem fer des de la casa. Però els minijuegos són oberts i els podeu trobar a la següent adreça:

AQUI

L’Hort de l’Avi Joan

A l’àrea de TIC-TAC amb els alumnes de Cicle Inicial hem fet un joc del JClic en que hem treballat les plantes de l’hort, les eines, el que es pot plantar a cada època de l’any, quan es pot recollir… Ens ha anat molt bé per l’Àrea de Medi i per conèixer millor l’hort que estem començant a fer al pati. Pels que vulgueu tornar a jugar, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Avantatges i perills d’Internet

 

Internet és un conjunt de xarxes d’ordinadors arreu del món connectats entre si que permet l’intercanvi de tot tipus d’informació. Les possibilitats que ofereix Internet per accedir a la informació, per a l’entreteniment, la comunicació i, fins i tot, la compra de qualsevol producte són importants, però també té dificultats i desavantatges: l’accés a continguts il·legals, l’aïllament social com a conseqüència d’un ús abusiu d’aquest mitjà, la possibilitat de ser víctimes dels anomenats delictes informàtics, etc. Per això cal que sapiguem quins avantatges ens ofereix aquest sistema de comunicació, com utilitzar-lo i com evitar-ne els possibles perills.

 

LLEGIM MES AQUI