Benvinguts a la Barcelona de Serena

Som un grup de professors de l’Institut Manuel Vázquez Montalbán, interessats per començar a treballar alguns temes mitjançant els projectes. Tots hem tingut, en major o menor mesura, contacte amb el treball per projectes, ja sigui a primària o a secundària. El fet de ser professors de diferents assignatures amb diferents experiències, ens crea unes expectatives positives per poder treballar d’una manera globalitzada i transversal. Ens engresca molt que els alumnes podran percebre aquesta feina com a un tot, i no com a parts separades. Pensem que això els ajudarà a integrar aquests continguts i a relacionar-los amb els seus coneixements previs, construint i interioritzant un nou coneixement.

Tot i això, la nostra primera reflexió, com a grup impulsor, va ser prendre consciència de la enorme dificultat d’engegar aquest canvi de metodologia, i és per això que els nostres plantejaments inicials van anar canviant al llarg de les nostres trobades.

El nostre projecte va néixer arran de la lectura de Serena, de l’autora Dolors Garcia i Cornellà, però continua creixent i encara no sabem fins a on ens portarà.

Benvinguts/des, doncs, a la Barcelona de Serena.

1 thought on “Benvinguts a la Barcelona de Serena”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *