Planificació del projecte

  • Quant durarà? Com ho farem?

El durem a terme durant tot el tercer trimestre, en sessions que variaran entre 45 min i 60 min, depenent de l’activitat que realitzem.

Per tal de poder atendre la diversitat de l’alumnat i sabent que el mètode científic i la robòtica són força complexos en els primers cursos,  es desdoblarà el grup i així podrem treballar de manera més reduïda i tranquil·la.

  • Com ho avaluaré?

En primer lloc, tindré en compte les observacions que hauré anat recollint al llarg de la realització del projecte, de les dificultats que hi han trobat, com han resolt els dubtes i problemes, l’actitud que han mostrat al llarg de les diferents sessions…

També posaré especial atenció en l’autoavaluació que haurà realitzat l’alumnat en algunes de les sessions

I per últim, pel que fa a la part de robòtica, hi haurà una part de l’avaluació que anirà orientada al producte final, si han creat el projecte complint tots els criteris que hem marcat, si és molt diferent del que hem establert, si no l’han acabat… I l’altre, on avaluaré el procés (proposta de resolució de problemes, com han organitzat la programació, dificultats que han trobat,.s.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *