Qui sóc?

Mestra diplomada en magisteri (educació infantil), però exercint de mestra d’educació primària. Tinc el nivell B2 d’anglès (tot i que ara ja crec que tinc algunes mancances) i nivell B2 en competència digital docent.

Tinc la titulació des del 2009, però estic al món de l’educació primària des del 2017 (anteriorment, estava exercint de mestra però a la franja 0-3).

El meu nom és Judit Aumatell i com he mencionat, soc mestra d’educació primària, actualment d’un curs de 2n.

Soc una apassionada de les tecnologies i m’agrada formar-me contínuament en aquesta temàtica. Aquest és el motiu pel qual he decidit fer aquest curs de competència digital docent.

Després de fer aquest curs de PC i STEAM, he comprovat que amb cada nova formació es realitza un aprenentatge més (o més d’un), assimilable i aplicable a la meva tasca docent.

M’ha donat noves eines i recursos digitals per poder utilitzar amb el meu alumnat i així facilitar-los i ajudar-los a construir el seu propi camí a través de diferents aprenentatges.

Aquest curs m’ha ajudat a aprendre a integrar en la meva pràctica quotidiana els recursos digitals i millorar la competència digital docent. En aquest portafolis docent es recullen les evidències que documenten la pràctica que s’ha dut a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *