L’hora de les formigues.

Un curs més hem arribat al mes de juny i amb ell les vacances. Certament, ha estat un curs escolar molt diferent. Durant el tercer trimestre hem estat fent servir el bloc i hem convertit les llars en petites escoles, en escoletes.

Per a tots aquells que us heu enganxat setmana rere setmana a les propostes que us hem anat fent i per a tots aquells que voleu seguir essent formiguetes amb llapis i goma durant l’estiu hem creat aquest bloc amb recomanacions. N’hi ha de dos tipus: unes de més curriculars i d’altres més lúdiques però amb les que també aprenem.

Les vacances han de ser un temps especial per gaudir amb la família, per gaudir del bon temps i de l’entorn, per anar a la platja o a la piscina, per jugar al carrer amb els amics, per anar amb bicicleta, per fer excursions i viatges… Però sempre hi ha una estoneta que podem dedicar a llegir, a fer petites tasques escolars de repàs…

Que tingueu un estiu ben especial i inoblidable, gaudiu de les petites estones, carregueu bé les piles… Setembre sembla llunyà però quan arribi, us estarem esperant a l’escola.

 

Bon estiu, formiguetes!

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *