LA REVETLLA DE SANT JOAN.

I així és com arriba la darrera setmana del curs.

Aquest any ens ha tocat viure una experiència que mai oblidarem.  Tots hem trobat molt a faltar l’escola i la nostra manera de continuar fent escola ha estar crear els blocs amb les propostes que us han anat acompanyant setmana rere setmana.

Desitgem que hagi estat una  experiència positiva i que us hagueu sentit acompanyats. Nosaltres hem gaudit d’aquesta experiència digital i també hem aprés moltes coses però… res hi ha com compartir amb tots els nens i nenes el dia a dia junts sense la barrera de la distància física imposada.

Tornarà setembre i els crits i rialles tornaran a omplir un nou curs l’escola. Mentrestant, gaudiu d’un estiu que mirarem amb nous ulls.

https://blocs.xtec.cat/revetlladesantjoan/

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *