SETMANA DEL 2 AL 5 DE JUNY

EL DIA 5 ÉS EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT I DURANT TOTA LA SETMANA LA NOSTRA ESCOLA VOL CELEBRAR QUE FA 10 ANYS QUE SOM ESCOLA VERDA.

AL LLARG D’AQUESTS ANYS HEM INTENTAT FOMENTAR HÀBITS DE RESPECTE I CURA PER L’ENTORN COM SÓN: LA RECOLLIDA SELECTIVA DE DEIXALLES, VETLLAR PER L’ESTALVI DE LLUM, AIGUA I CALEFACCIÓ, UTILITZAR PAPER RECICLAT, UTILITZAR MATERIAL DE REBUIG PER FER MANUALITATS…

I ESTEM CONTENTS PERQUÈ, SI MANTENIM AQUESTS BONS HÀBITS,  ACONSEGUIREM ENTRE TOTS UN MÓN MILLOR, MÉS SA I MÉS SOSTENIBLE.

ÉS PER AIXÒ QUE AQUESTA SETMANA US PROPOSEM ACTIVITATS RELACIONADES AMB LA CURA DE L’ENTORN.

1- ESCOLTA LA CANÇÓ: NO ENS DESDIBUIXEU. HEM PROPOSAT QUE EL DIA 5 A LES 11 ELS NENS I NENES DE L’ESCOLA SORTIN A CANTAR-LA AL CARRER, VOSALTRES PODEU APRENDRE LA TORNADA I SORTIR A CANTAR AMB ELLS.  

 NO ENS DESDIBUIXEU

https://www.youtube.com/watch?v=jI3cE8_1dpE                            ​

 

 

2- ESCOLTA AQUESTS CONTES:                                                  

                   LA LUA  I EL MÓN 

 https://www.ccma.cat/tv3/super3/la-lua-i-el-mon/la-lua-i-el-mon-cap-75-la-importancia-del-bosc/video/3282874/

 

                                                                              

              ​PLANETA VERD                                                                                  https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/una-ma-de-contes/planeta-verd/video/5818543/

 

 

3- FEM CONSTRUCCIONS AMB MATERIAL DE REBUIG CAPSES, ROTLLOS DE PAPER, TETRABRICS, ENVASOS DE IOGURTS…. INTENTA MANTENIR L’EQUILIBRI AMB EL MÀXIM DE PECES. DESPRÉS COMPTA LES PECES  DE CADA TORRE  I DESCOBREIX QUINA EN TÉ MÉS. FEU FOTOS I ENS LES ENVIEU.

 

 

 

 

 

4- FES ART A LA NATURA. QUAN SURTIS A PASSEJAR AL BOSC BUSCA FULLES, PEDRES, FLORS, TRONCS… I  FES UN DIBUIX. AQUÍ ET DEIXEM ALGUNA IDEA.

5- BUSCA EN REVISTES O DIARIS LES LLETRES DEL TEU NOM QUAN LES TROBIS LES POTS ENCERCLAR O RETALLAR I  ENGANXAR-LES EN UN FULL.

GAUDIU D’UNA FANTÀSTICA SETMANA!  🙂 

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *