#JPRE23

La XV Jornada de Programació i Robòtica Educatives (#JPRE23), dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educatives, es realitzarà el pròxim dissabte 20 de maig de 2023. Tindrà format presencial, en horari de matí i tarda, al Citilab de Cornellà.
L’edició d’enguany tindrà com a lema “STEAM i gènere” i comptarà amb una taula rodona que abordarà les qüestions següents:

  • Quines estratègies i programes de política educativa, dins el sector tecnològic, s’estan duent a terme per empoderar les nenes i les noies.
  • Quin ha de ser el paper en la formació del professorat en matèria STEAM amb perspectiva de gènere.
  • Les famílies com a principals agents de socialització del gènere.

L’horari serà de 9.00 h a 17:30 h amb una pausa per a dinar a les 14:30 h.
Podeu participar-hi en les següents modalitats:

  • Ponència d’una experiència educativa individual o col·lectiva. El temps total serà de quinze minuts (10 minuts de ponència + 5 minuts de preguntes).
  • Tallers de formació: es faran a la tarda, a la darrera franja de la jornada. Impliquen la participació activa dels participants i tenen una durada entre 30 i 45 minuts. Els tallers es realitzaran amb un grup reduït de participants i es poden plantejar activitats que requereixin la utilització de materials o maquinari.
  • Participació en la fira de projectes o treballs fets per l’alumnat, que pot consistir a presentar alguna aplicació, algun giny físic programat, alguna activitat, etc.

Us animem a presentar les vostres propostes per a ponències, tallers i/o fira emplenant aquest formulari abans del 16 d’abril a les 24 h. Si voleu participar en més d’una modalitat, heu d’omplir el formulari tantes vegades com propostes de participació vulgueu fer.

Articles recents