Concerts

Hola a tots!!!! tenim un nou espai de concerts a Valls!!!!! arrel del festival de Jazz que es va fer aquests dies passats a Valls, el pub “Treinta i tants” ha decidit tirar endavant el projecte de crear una programació de concerts, on podem enviar les propostes varies que cadascú de nosaltres tenim.Això ho envieu el més ràpid possible ja que necessita propostes varies i podeu enviar tot tipus de formacions que teniu….

Els concerts (en principi de onda jazz,bossa, blues…però suposo que si es d’un altre pal també podria entrar) són setmanalment els dijous 23:30h d 1h:15/1h:30 de durada i la idea és d’anar amb formacions de trio o quartet (5et més complicat per problemes d’espai d’escenari) la possibilitat de duos quasi descartada pel tipus de sala, i públic…(també seria possible)… el preu és de 60€ music.

Ell es diu Quim el tlf : 670640314,, el email: quimhere@hotmail.com

Envieu-li petita informació amb les formacions,amb breu text del que és, components i a ser possible alguna foto de grup i individual, ja que prepararà cartells… ell es posarà en contacte amb vosaltres per quadrar agenda.

Animeu-vos i fem que entre tots funcioni un espai que està prou bé, el tracte és excel·lent i valdrà la pena entre tots fer “cultura”

Difoneu el missatge per la musica en viu!!!!

Xavi de la Salud

http://www.myspace.com/xavidelasalud


Deixa un comentari