Tornada a l’escola

S’ha acabat l’estiu i ja hem arribat al setembre i això vol dir que tornem tots cap a l’escola. Haurem de tornar a matinar, a estudiar, a fer deures i haurem de aparcar una mica alló que més ens agrada: jugar.
Comença per a tots vosaltres un curs molt important, el sisè. Un curs que us ha de servir per preparar-vos per anar el proper curs a l’institut, un curs on cada vegada més heu de responsabilitzar-vos dels vostres estudis, un curs on heu d’aprende a estudiar de debò….
En resum, tenim molta feina per fer…. i entre tots la farem a gust, aprendrem i també ens ho passarem bé….

Tornada a l’escola

Tens ganes de tornar?, que n’esperes d’aquest curs?, que t’agradaria fer?. Aprofita aquest espai per explicar les teves sensasions en aquest inici de curs….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *