ACCIÓ DE L´HOME

Perquè l’utilitza l’home ?

El romaní és una  planta molt lligada al poble mediterrani, que l’ha fet servir per les seves virtuts aromàtiques, remeieres  i culinàries .
És costum antic posar fulles de romaní  acabades de collir en bossetes de roba que es posen als aramaris perquè facin bona olor .

La mel, dolça medicina

Digestiva, expectorant, laxant … A diferència del sucre, aporta propietats medicinals, per la qual cosa pot ser una
alternativa natural d’aquest.
Elaborada amb nèctar floral i recollida per les abelles, cada mel guarda les característiques de les
flors de procedència.

Alguns tipus de mel i les seves propietats principals són:

Tipus de mel
Romaní: Està indicada en casos d’estrès i debilitat…

La mel de romaní:

La mel de romaní , combina be amb qualsevol aliment al que es vulgui aportar un sabor dolç  . La  mel es molt adecuada per diluïr-la amb aigua , acompanyar amb les ensalades , també combina be amb els peixos afegint en petites cantitats al final de la preparació.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>