ACCIÓ DE L´HOME
Perquè l’utilitza l’home ?
El romaní és una planta molt lligada al poble mediterrani, que l’ha fet servir per les seves virtuts aromàtiques, remeieres i culinàries .
És costum antic posar fulles de romaní acabades de collir en bossetes de roba que es posen als aramaris perquè facin bona olor .

La mel, dolça medicina
Digestiva, expectorant, laxant … A diferència del sucre, aporta propietats medicinals, per la qual cosa pot ser una
alternativa natural d’aquest.
alternativa natural d’aquest.
Elaborada amb nèctar floral i recollida per les abelles, cada mel guarda les característiques de les
flors de procedència.
flors de procedència.
Alguns tipus de mel i les seves propietats principals són:
Tipus de mel
Romaní: Està indicada en casos d’estrès i debilitat…
Romaní: Està indicada en casos d’estrès i debilitat…

La mel de romaní:
La mel de romaní , combina be amb qualsevol aliment al que es vulgui aportar un sabor dolç . La mel es molt adecuada per diluïr-la amb aigua , acompanyar amb les ensalades , també combina be amb els peixos afegint en petites cantitats al final de la preparació.
