Projecte Implica’t amb la Fundació ADSIS

Som les alumnes de 4t d’ESO que col·laborem amb la fundació Adsis i estem fent un projecte anomenat Implica’t en el qual pensem activitats per poder recaptar diners i obrir un hort a una comunitat de Gàmbia.

Ens reunim cada dimecres amb la Laura, que és qui ens ajuda i ens acompanya a les sessions, però donant-nos tota la llibertat per decidir les activitats i els projectes. De moment  hem fet dues activitats, una va ser la xocolatada de comerç just que vàrem fer a l’hora del pati a l’institut i per l’altre vam anar a l’escola de la mare d’una col·laboradora del grup posant una paradeta amb galetes de decoració nadalenca, artesanies de les dones gambianes, tallers de henna… tot per arribar al nostre objectiu i poder aportar el nostre granet de sorra.

Ara estem duent a terme un projecte d’elaboració de bosses amb un estampat feminista creat per nosaltres i les distribuirem, tant  a paradetes com a activitats que fem nosaltres on, si voleu participar, podreu comprar-les.

Seguirem informant! Gràcies!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari