Tot el cicle (curs 18-19)

SORTIDA XARAGALL

El dijous 28 de març els nens i nenes de Cicle Inicial vam fer una sortida a la casa Xaragall, situada a Llinars del Vallès.

El viatge en autocar va ser molt tranquil i en arribar ja ens estaven esperant els monitors amb molta il·lusió. Primer ens vam presentar i en unes taules de fusta vam esmorzar per poder agafar forces i començar les activitats.

Allà vam ser científics per un dia i vam poder fer molts experiments com per exemple: una depuradora d’aigua, el secret d’un ou per saber quan surava en l’aigua i per què passava això, pintura màgica feta amb llimona, etc…

Voleu veure què bé ens ho vam passar? Doncs, mireu mireu… 😀

JUGUEM!!

En tornar de les vacances de Nadal, els nens i nenes de 1r i 2n s´han trobat a la classe uns regals dels Reis Mags! Un dels paquets portava un munt de llibres i s´han emocionat llegint els títols. Estan desitjant poder-los portar en préstec i llegir-los!

També han aprofitat la tarda de divendres per jugar amb les joguines que cadascú ha portat de casa seva per compartir-los. S´ho han passat molt bé jugant tots plegats.

Us deixem les primeres fotos del 2.019 a l´escola però en vindran més!!

CONCERT DE NADAL

Els nens i nenes de Cicle Inicial vam fer el Concert de Nadal a l’escola. Desitgem que us agradi!

1r A

1r B

2n A

2n B

TALLERS CASTANYADA

El passat 31 d’octubre a la tarda els alumnes de Cicle Inicial vam fer tallers de manualitats relacionades amb Halloween.

En vam fer sis de diferents i ens vam barrejar nens i nenes de totes les classes. Carbasses, fantasmes, aranyes, mòmies… Ens van acompanyar tota la tarda, jejeje!!

Què bé ens ho vam passar!!

Ja sabeu… Truco o trato?  😆

Projecte Innovamat

Hem iniciat a Cicle Inicial el projecte Innovamat. Es tracta de treballar les matemàtiques amb metodologia activa, activitats contextualitzades i material manipulable, elaborat per diversos professors de Didàctica de les Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona. El material compta amb una app anomenada Mathville, que a partir d’activitats divertides permet registrar i informar de l’estat d’aprenentatge de cada nen/a.

ELS INVENTS

Estimades famílies!

Els nens i nenes de Cicle Inicial hem començat el nou curs amb molta il·lusió i hem tingut, amb l’ajuda de les mestres, una idea fantàstica. Voleu saber quina ha estat?

Doncs hem pensat que seria una molt bona idea treballar i aprendre coses sobre els INVENTS.

Ens espera un curs ple de sorpreses, de màgia i de il·lusió. Ens voleu acompanyar?

Per començar, us convidem a veure el conte “Millor que millor”.

Desitgem que us agradi!! 😉