Tot el cicle (curs 16-17)

CONTES ARRELARREU

El passat dimarts, 2 de maig, els nens i nenes de l’ Aula d´ Acollida de l’ Institut Pau Casals vam venir a l’ escola a explicar-nos contes del seus països d´ origen. Van explicar-nos els contes que es diuen Sopa de pedres, El lleó i el ratolí i també El caçador i l’ àliga. Com cada any, els nens i nenes de 1r i 2n van gaudir de l’ escolta d´ aquests contes dramatitzats al hall de l ´ escola. Ens agraden molt aquestes activitats dirigides a fomentar la sensibilització intercultural!

NATUPARK

El passat 4 d’ abril, els alumnes de C.I. vam anar d’ excursió al Natupark ( Cerdanyola del Vallès) on vam fer un munt d’ activitats esportives i d’ aventura al mig del bosc. Va ser un dia fantàstic, vam gaudir molt de totes les activitats realitzades.

SONA BACH A L’AUDITORI

El passat 29 de març els alumnes del cicle inicial vam anar en autocar a l’auditori de Barcelona per veure l’obra “Sona Bach”. A Sona Bach hi havia cinc personatges que tocaven diversos instruments com: el saxo, el xilòfon, la flauta travessera, materials de reciclatge…… Vam cantar cançons i també vam escoltar tot tipus d’instruments. Ens va agradar molt tota l’actuació.

JOGUINES DELS REIS MAGS AL CICLE INICIAL

Tots els nens i nenes del cicle inicial han gaudit tota una tarda jugant plegats amb les joguines que ens hi han portat els Reis Mags a l’ escola. Els nens i nenes s’ ho han passat d’ allò més bé perquè si hi ha alguna cosa que els hi agradi és JUGAR!!

I, el fet de poder compartir aquests moments d’ esbarjo amb els companys encara fa que sigui molt més divertit.

 

CONCERT DE NADAL

Aquí teniu tot el concert de Nadal del cicle inicial. Gràcies per venir i gaudir amb nosaltres.

CASTANYADA 2016

Una vegada més els nens i les nenes de cicle inicial hem celebrat la festa de la Castanyada amb al·legria i bon humor. I vam acabar la festa menjant unes castanyes boníssimes !!!

[youtube width=”853″ height=”480″]https://youtu.be/6Fb_zrQnlLw[/youtube]