SORTIDA DE TARDOR

El dia  30  i el 31  els nens i les nenes de primer i segon van anar a can Rigol, Beges.  Els nens i nenes de segon  els i van  preparar una gin-cama a els nens  i nenes de  primer. Els monitors ens van preparar uns jocs de nit però abans ens van explicar una historia sobre una nena  i uns fullets molt  entram-aliats. La  nena  es  deia  maria  castanya i amb el seu treballava recollint castanyes, vam ajudar a la maria castanya a trobar  les castanyes  que els  follets  li  ban robar.IMG_20171030_151608

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SORTIDA DE TARDOR

  1. merce diu:

    Sembla que preparar la gimcana costa més que gaudir-la. Molt bé que els de segon assumeixin aquesta tasca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *