TALLERS PLÀSTICA

Els divendres per la tarda ens barregem les classes de P3, P4 i P5 i fem tallers de plàstica. Fem 4 tallers: un d’experimentació, un de reciclatge en el que fem un instrument, un altre de fang i el de pintura en anglès que estem treballant el pintor Jackson Pollock. Al llarg del curs els alumnes passaran pels quatre tallers. Voleu veure el que fem en aquests tallers i com gaudim? Clickeu per veure les fotos! 🙂

Aprofitem per recordar-vos que podeu venir per veure com fem els tallers i per ajudar als alumnes. Contem amb la vostra col·laboració! No oblideu d’apuntar-vos a les graelles que estan al costat de les pissarretes que estan al costat de les portes de les classes.

FOTOS TALLERS VISUAL I PLÀSTICA

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *