TURRÓ DE XOCOLATA

Si voleu gaudir d’unes bones postres en els dies que ens queden,  aquí teniu la recepta del turró que van fer als tallers de Nadal els vostres fills/es

Bon Any!!

INGREDIENTS:
250 g. de mantega

250 g. de melindros,

100 g. d’avellanes (pes net),

100 g. de nous (pes net),

1 tableta de xocolata fundat  sense llet Nestlé,

8 cullerades de sucre

 

ELABORACIÓ:

 

Es fon la xocolata en el microones amb  5 cullerades d’aigua. Treballem la mantega amb el sucre fins que es trobi cremosa; afegim la xocolata tèbia i els melindros i els fruits secs   esmicolats . Tota la barreja  es posa en un motlle rectangular untat amb mantega i s’ha de deixar reposar 24 h a la nevera.
Si volem es pot afegir arròs inflat per fer un torró estil  Suchard

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *