P4 (curs 17-18)

SORTIDA A LA LUDOTECA DE SANT ROC

El passat divendres, 1 de juny els alumnes de les classes dels ocells i de les girafes vam anar d’excursió a la ludoteca de Sant Roc. Es va atendre l’Ana, que ens va explicar el seu funcionament. Dintre de la ludoteca vam jugar als espais de la caseta, la botiga, el veterinari i els animals. Fora de la ludoteca vam jugar amb bicicletes i també a l’espai del sorral i a un altre amb xanques i anelles. Ens ho vam passar d’allò més bé. Moltes gràcies a la ludoteca per obrir-nos les seves portes. Fins aviat…

SORTIDA AL TURÓ D’EN CARITG

El passat dimecres, 4 d’abril els alumnes de les classes dels ocells i de les girafes vam anar d’excursió al Turó d’en Caritg. Vam esmorzar en una esplanada on també vam tenir temps de jugar: a fet i amagar, a l’un, dos, tres pica paret, a escalar el tronc d’un arbre, a pilla pilla, etc. Més tard vam pujar a un mirador on hi ha una vista privilegiada de tota Badalona. Durant la sortida vam recollir tota mena d’insectes i els vam posar en uns pots lupa per estudiar-los a les classes. Ens va fer un dia genial i ens ho vam passar fe-no-me-nal… I tot això al costat de l’escola!

SORTIDA A LA BIBLIOTECA DE LLOREDA

El passat dijous, 15 de febrer els alumnes de la classe dels Ocells i de les Girafes hem anat a fer una visita a la Biblioteca de Lloreda. Allà ens esperava l’Elena que ens ha acollit i ens ha explicat com estava organitzada la secció infantil. Ens ha explicat tot el que podem trobar a la biblioteca a més a més de contes: cedés, deuvedés, revistes, etc. Després l’Elena ens ha llegit el conte d’un punt, que es deia Un Llibre, amb el qual hem jugat i gaudit molt. Hem acabat la visita mirant contes al nostre ritme. Ens ha agradat molt la visita. Gràcies, Elena!

Expliquem contes de tardor!

Els/Les alumnes de sisè expliquen contes de titelles als companys i companyes de P4. Els contes són pensats i creats per ells/es després de moltes estones de dedicació, acords, esforç i il·lusió. Felicitats a tothom!

SORTIDA AL PARC DEL CORREDOR

El dimarts, 17 d’octubre els alumnes dels Ocells i de les Girafes vam anar d’excursió al Parc del Montnegre i el Corredor per celebrar la tardor.

Després d’esmorzar vam rebre a la Fada de la Tardor que ens va explicar molts secrets d’aquesta estació. Amb diferents tallers amb el Joel, la Vero i la Helen hem après els sons de la tardor, els fruits de la tardor, els animals de la tardor i també els seus colors.

L’estona més divertida va ser quan ens van pintar la cara amb els diferents animals de la tardor: llebres, porc senglars, esquirols, guineus, mussols, etc.

Ens ho hem passat d’allò més bé. Ja tenim ganes de tornar a sortir…

COMENCEM UN NOU CURS

Benvolgudes famílies,

Els nens i les nenes de P4 ja han triat el nom de la classe i que serà el nostre pojecte.

P4A ha triat  els ocells i P5B les girafes.

ocell jirafa

Els infants estan molt encuriosits i motivats per aquests animals.

Les mestres de P4 aprofitem per desitjar-vos un BON CURS!!!!!!