General infantil 17-18

CELEBREM ELS ANIVERSARIS D’ESTIU

FESTA DE GRADUACIÓ DE P5

Avui 19 de juny hem celebrat la festa final d’infantil i el comiat dels nens i nenes de P5.

Per això, hem volgut ballar per vosaltres tres cançons on hem dedicat molt d’esforç. Les tres cançons són de Sanjosex, sent cançons populars recuperades i arranjades als nostres temps. Primer de tot, P3 ens ha interpretat “El general Bum-Bum” al ritme de salts constants i una energia desbordant. Tot  seguir, P4 ens ha mostrat com moure els malucs amb “Una matinada fresca”. Per concloure, P5 ens ha ballat “El pomeró”, sent inventat i consensuat per tots ells.

Un cop mostrades les habilitats per moure rítmicament els nostres cossos, hem celebrat el comiat de P5, on els hem fet entrega de la fotografia de la seva promoció i els hem desitjat tota la sort per poder iniciar la propera i emocionant etapa a primària.

Gràcies a totes les famílies per acompanyar-nos en aquest festa final de curs!

SORTIDA A CAN FUSTERET

CELEBREM LA DIADA DE SANT JORDI

He celebrat la didada de Sant Jordi realitzant els següents tallers:

TALLER DE LA ROSA

TALLER DE MAQUILLATGE I PUNT DE LLIBRE

TALLER DE CANÇONS I DANSES

TALLER DE JOCS MEDIEVALS

TALLER DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI

 

CARNESTOLTES AL PARVULARI

AQUEST HIVERN HA NEVAT A BADALONA!!!!

Aquest any hem vist i tocat la neu. Una tarda d’hivern estàvem a la classe i de cop vam veure com del cel queien flocs de neu i vam sortir al pati. Vam comprovar que la neu a més a més de ser blanca està molt freda. Vam obrir la boca per tastar-la i tenia gust a aigua.

Va ser molt divertit i vam gaudir del fred de l’hivern!!!

NADAL AL PARVULARI

Durant el mes de Desembre hem fet moltes activitats divertides. Cada dia després del pati ens reuníem tots al vestíbul i obríem el numero corresponent del calendari d’advent. Després llegíem la consigna que havíem de fer durant tot el dia.

Cada dia li guardàvem al Tió de Nadal les restes de menjar i li posàvem davant seu perquè s’ho menges tot i ens cagués molts regals.

Tota l’escola vam anar un dia a l’institut Pau Casals per cantar la nostra cançó i poder veure les cançons dels altres companys. També vam fer el concert davant els pares i vam cantar molt bé.

L’últim dia d’escola li vam donar cops de bastó al Tió i ens va cagar molts regals. Després vam esmorzar els productes típics com, torrons i neules. Estaven boníssims!!!

JUGUEM EN ELS ESPAIS DE LA NOSTRA PETITA ESCOLA!!!

El dia 31 d’octubre a la tarda vam jugar en els diferents espais de la nostra petita escola. Podíem anar als espais que volíem. Totes les classes estaven preparades i quan arribàvem totes estaven plenes de joguines. Hi havia música per ballar. La sala de psico preparada per jugar, saltar, … Les senyoretes i nosaltres mateixos ens pintàvem la cara. Va ser una tarda molt divertida.

FEM PANELLETS!!!!

La classe dels policies i les papallones vam preparar la massa dels panellets. El dia 30 d’octubre vam fer tallers de panellets  amb ajuda dels pares.  Per grupets vam passar tots els alumnes de les diferents classes pel taller. Allà ens vam trobar amb els pares que ens ajudaven a fer boletes amb la massa i la guarnien amb coco, ametlles,…

Ens ho vam passar molt bé!!! 🙂