P5 (curs 15-16)

ELS NENS I NENES DE P5 ESTEM APRENENT MOLTES COSES DE PICASSO. HEM VOLGUT FER COM ELL I HEM FET RETRATS DELS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES! MIREU QUE BÉ QUE HO FEM!!

TAMBÉ HEM FET LA REPRODUCCIÓ D’UN QUADRE DE LES MENINES, MIREU COM HO HE FET!

TEATRE EN ANGLÈS
ELS PIRATES I ELS ESQUELETS HEM VIST L’OBRA EN ANGLÈS “THE FARM” (LA GRANJA). HA ESTAT UN ESPECTACLE MOLT DIVERTIT, AMB CANÇONS I TITELLES. ENS HA AGRADAT MOLT!

EL PASSAT 19 D’ABRIL ELS ESQUELETS i PIRATES VAM ANAR AL PARC DE CAN RAFART, QUE ESTÀ AL MUNICIPI DE VILASSAR DE DALT, PER TREBALLAR L’ARTISTA PAU PICASSO.
ALLÀ VAM CONÈIXER A LA POBRE INFANTA MARGARITA MARIA QU EESTAVA MOLT TRISTA PERQUÈ LI HAVIEN PINTAT LA CARA D’UNA MANERA MOLT ESTRANYA. AIXÍ DONCS, QUE NOSALTRES LA VAM AJUDAR A QUE FOS MÉS FELIÇ.

AVUI HEM FET UN TALLER SOBRE LA HIGIENE DE LES DENTS. L’EMI, ENS HA EXPLICAT COM ENS HEM DE RENTAR LES DENTS I ELS ALIMENTS QUE PODEM MENJAR I DELS QUE NO HEM D’ABUSAR. VOLEU VEURE QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT ELS ESQUELETS I ELS PIRATES DE P5?

EIIII!!! Voleu veure que bé ens ho hem passat els pirates durant la setmana del Carnaval??? Mireu mireu… sortim amb la roba del revés, amb pijama i el que més vergonya ens va fer  amb les calcetes i calçotets per sobre de la nostra roba, jijiji!!

Aquests som nosaltres disfressats de pirates. Oi què estem autèntics?? 

AQUEST CURS ELS ESQUELETS I PIRATES HEM COMENÇAT A FER UNS TALLERS SUPERDIVERTITS. ELS DIMARTS A LATARDA ENS BARREGEM LES DUES CLASSES I TREBALLEM PER GRUPS. MIREU, MIREU….

Avui els ESQUELETS i els PIRATES de p5 hem preparat la massa dels panellets. Hem barrejat molt bé tots els ingredients i esperem que demà surtin uns panellets per llepar-se els dits. Ho voleu veure??

P5 ANEM D’EXCURSIÓ
EL DIJOUS, 22 D’OCTUBRE ELS ESQUELETS I PIRATES VAM ANAR A LA PLATJA DE MATARÓ A CONÈIXER AL PIRATA XALOC. VAM RESOLDRE MOLTS MISTERIS, FINS TROBAR EL GRAN TRESOR!! MIREU MIREU….

EL MISSATGE DEL CAPITÀ XALOC
UN DIJOUS A LA TARDA, VAM REBRE UNA TRUCADA DEL MISTERIÓS CAPITÀ XALOC. ENS VA AVISAR QUE HAVIA AMAGAT UN MISSATGE DINS D’UNA AMPOLLA EN EL NOSTRE PATI. SENSE PENSAR-HO VAM ANAR A BUSCAR-HO.