P3 (curs 15-16)

SORTIDA SOBRE JOAN MIRÓ
EL DIJOUS, 2 DE JUNY, LES CLASSES DELS PEIXOS I ELS CARGOLS HAN ANAT A VILASSAR DE DALT, AL PARC DE CAN RAFART , ON HAN FET ACTIVITATS I JOCS RELACIONATS AMB EL PINTOR, ESCULTOR I CERAMISTA JOAN MIRÓ. ENS HO HEM PASSAT MOLT I MOLT BÉ. EN EL PARC HAVIA UN ESTANY PLE DE TORTUGUES I PEIXOS (CARPES) QUE ENS HA ENCANTAT. TAMBÉ HAVIA COLUMPIS ON HAN JUGAT UNA ESTONA DESPRÉS DE DINAR.

LA FESTA DEL COLOR GROC
EL DIVENDRES, 6 DE MAIG, LA CLASSE DELS PEIXOS I ELS CARGOLS DE P3, HAN CELEBRAT LA FESTA DEL COLOR GROC, AMB GLOBUS, AROS, PINTURA , PILOTES…
HEM CANTAT I JUGAT JUNTS DURANT UNA BONA ESTONA

ELS PEIXOS I ELS CARGOLS HEM REPRESENTAT LA LLEGENDA DE SANT JORDI. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ DISFRESSANT-NOS I REPRODUINT LA HISTÒRIA .
UNS HEM FET DE LA GENT DEL POBLE I D’ALTRES HEM FET ELS PERSONATGES PRINCIPALS: EL REI, LA PRINCESA, EL CAVALLER SANT JORDI I EL DRAC.

ELS PEIXOS I CARGOLS HEM ANAT A LA GRANJA DE CAN MONCAU. HEM VIST GALLINES, PORCS, CABRES, CAVALLS, OQUES, CONILLS…., ELS HEM POGUT TOCAR I APRENDRE’N MOLTES COSES. I FINS I TOT HEM POGUT MUNYIR UNA VACA!!!

ELS ANIVERSARIS DEL MES DE FEBRER, MARÇ I ABRIL DE LA CLASSE DELS PEIXOS I DELS CARGOLS.
EL MES DE FEBRER VAN FER 4 ANYS L’ALBA, LA MIRYAM I EL CHRISTIAN.
EL MES DE MARÇ VAN SER : L’ALEXIA,EL RUBÉN L’AINARA,EL BARAA, LA MIRIAM, L’ELOY I EN LUO TAO.
I A L’ABRIL :EL FRANCISCO, L’ISMAIL, LA SAMARA I EL KARAM.
MOLTES FELICITATS A TOTS!!!! PER MOLTS ANYS!!!!

LA FESTA DEL COLOR BLAU

EL DIVENDRES, 26 DE FEBRER, ELS NENS I NENES DE P3 , DE LA CLASSE DELS PEIXOS I DELS CARGOLS, HAN VINGUT, DE CASA, VESTITS DE BLAU I HAN GAUDIT AMB JOCS I PINTANT-SE LA CARA DE BLAU. TOTS PLEGATS HEM PASSAT UNA ESTONA MOLT DIVERTIDA.

AL DESEMBRE VAM CELEBRAR ELS ANIVERSARIS DELS MÉS PETITS DE LA CLASSE! LA NOUR I LA MARTA , DE LA CLASSE DELS PEIXOS,I LA NADIA DE LA CLASSE DELS CARGOLS, VAN FER 3 ANYS!!! MOLTES FELICITATS!!!
COMENCEM EL 2016 CELEBRANT ELS ANIVERSARIS DELS MÉS GRANS DE LA CLASSE!! LA JÚLIA, DE LA CLASSE DELS PEIXOS I L’ ABRAR I L’AARON DE LA CLASSE DELS CARGOLS HAN FET 4 ANYS!! SOU MOLT GRANS!!!!

ELS ANIVERSARIS DE NOVEMBRE
A P3, AQUEST MES S’HAN CELEBRAT ELS ANIVERSARIS DE L’EDURNE , A LA CLASSE DELS PEIXOS. QUE GUAPA IQUE EMOCIONADA ESTÀ AMB LA SEVA CORONA!.
I A LA CLASSE DELS CARGOLS ,LA MARIA HA PORTAT UN BONIC TREN DE XOCOLATA PER CELEBRAR LA FESTA D’ANIVERSARI. TOTS ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!

Arriba la tardor!! Els peixos pinten castanyes i estampen amb taps de suro els colors d’aquesta època: vermell, groc, marró….Som uns artistes!

LA FESTA DEL COLOR VERMELL
EL DIVENDRES, 27 DE NOVEMBRE , TOTS ELS NENS DE P3, PEIXOS I CARGOLS, VAN VENIR DE CASA VESTITS AMB LES ROBES DE COLOR VERMELL QUE TENIEN I VAN JUGAR AMB GLOBUS VERMELLS, VAN CANTAR LA CANÇÓ, EN UNA ROTLLANA I ELS VAM PINTAR LES CARES AMB EL COLOR VERMELL. S’HO VAN PASSAR D’ALLÒ MÉS BÉ TOTS PLEGATS.

ENS ENCANTA JUGAR AMB ELS PIUS I LES PECES D’ENCAIXAR! FEM COSES FANTÀSTIQUES!! I TAMBÉ ENFILEM MACARRONS! QUINS COLLARETS MÉS BONICS FEM!

JUGANT APRENEM MOLTES COSES, A COMPARTIR, A IMAGINAR, A CREAR… I A MÉS ENS HO PASSEM MOLT BÉ

AL MES D’OCTUBRE HEM CELEBRAT ELS ANIVERSARIS DE LA MONWARA IDE LA CLASSE DELS PEIXOS, I DE L’ABDELLAH, DE LA CLASSE DELS CARGOLS. MOLTES FELICITATS!! JA TENIU TRES ANYS!!

EL MES DE SETEMBRE HEM CELEBRAT ELS ANIVERSARIS DE LES BESSONES, LEIRE (CLASSE DELS PEIXOS) I AÏNA I DE L’ALEJANDRO DE LA CLASSE DELS CARGOLS. HAN FET 3 ANYS.
MOLTES FELICITATS! I PER MOLTS ANYS!