EL PASSAT DIA 15 DE GENER, ELS NENS I LES NENES DE P-4 VAM ANAR AL COSMOCAIXA ON VAM FER L’ACTIVITAT DEL “CLIK”.

COM QUE VAM HAVER DE FER DE CIENTÍFICS I CIENTÍFIQUES QUAN VAM ARRIBAR VAM FER UNA ROTLLANA I ENS VAN EXPLICAR QUE ENS POSARÍEM UNA BATA COM ELLS I ELLES. TAMBÉ ENS VAN EXPLICAR COM HAVÍEM D’ANAR PER TOT L’ESPAI.

ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ I SE’NS VAN ENCENDRE MOLTS CLIKS TOT JUGANT AMB LES DIFERENTS PROPOSTES DEL CLIK: LA PISCINA DE VAIXELLS, LES BOMBOLLES DE SABÓ, EL TÚNEL DEL VENT, EL RACÓ DELS INSTRUMENTS, LES CONSTRUCCIONS AMB IMANTS, LES OMBRES XINESES, EL TÚNEL DE LES OLORS, DELS MIRALLS, LA PALANCA DE L’HIPOPÒTAM,…

QUAN VAM ACABAR DE DESCOBRIR COSES NOVES, ENS VAM TORNAR A TROBAR EN ROTLLANA I VAM ESTAR PARLANT SOBRE ALLÒ QUE HAVÍEM APRÈS.

SI VOLEU, UN DIA HI PODEM ANAR AMB VOSALTRES !

CLASSE DE LES SIRENES I DELS TRITONS I DELS ROBOTS