EL CARNESTOLTES ARRIBA A L’ESCOLA…

Aquest dimecres vam fer una festa per tal de donar la benvinguda al CARNESTOLTES i és que no hi ha ningú millor que el “REI DELS POCA-SOLTES” per fer-nos passar uns dies ben divertits, plens d’il.lusió i de rialles.
Com diu ell…PER CARNAVAL, TOT S’HI VAL...i tenint en compte que acostuma a tenir unes idees ben esbojarrades i que li agrada molt això de manar, esperem les seves ordres per tal de començar a gaudir d’aquests dies de Carnaval a l’escola. Apa,…queden inaugurats els dies de gresca i disbauxa!!!! Visca el Carnaval!!!

La primera consigna d’avui era portar un pentinat estrafolari i original i tots els nens i nenes d’Infantil hem seguit les seves ordres com a bons súbdits que som d’un rei tan especial. Mireu mireu…

I el Rei Carnestoltes dóna una consigna nova per demà. Ja sabeu el que serà?

UN COMPLEMENT BEN DIVERTIT per al nen o nena més eixerit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *