LA MONA A L’ESCOLA

EL DIVENDRES 27 DE MARÇ, ELS PETITS DE L’ESCOLA VAM ACOMIADAR EL SEGON TRIMESTRE TOT FENT DE PASTISSERS I PASTISSERES.
QUAN VAM TENIR TOTS ELS INGREDIENTS ENS VAM POSAR A LA FEINA … VAM FARCIR EL PA DE PESSIC AMB MELMELADA, EL VAM RECOBRIR AMB XOCOLATA DESFETA I PER ACABAR, EL VAM GUARNIR AMB UNS PETITS OUS I TROSSETS DE MADUIXES.
PERÒ ENS HI FALTAVA ALGUNA COSA…LES PLOMES. ELS NENS I NENES DE P5, QUAN SE’N VAN ADONAR, VAN ANIMAR-SE A DECORAR PLOMES I LES VAN REGALAR A LES ALTRES CLASSES. VAN QUEDAR MOLT BONIQUES I LLUÏEN MOLT EN LES NOSTRES MONES.
A LA TARDA, VAM APROFITAR QUE ENS FEIA SOLET I VAM ANAR TOTS JUNTS AL PATI A MENJAR-NOS-LA.
UMMMMM QUÈ BONA QUE ESTAVA!!!!!
AQUÍ US PENGEM ALGUNES FOTOGRAFIES PERQUÈ LES GAUDIU DES DE CASA.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *