La nostra bugada literària

La bugada literària (colada literaria) és una manera divertida i original de fer visible el llibre de lectura. A la vegada, els alumnes aprofiten per a donar a conèixer quins són els seus llibres preferits i donen informació sobre els motius que els han portat a fer la seva tria.

Hem fet la nostra primera bugada literària coincidint amb la diada de Sant Jordi. Ha sigut una bugada massiva (hi han participat tots els grups de tots els nivells) aprofitant el caràcter festiu de la jornada. Però la bugada literària també pot ser una actuació discreta que afecti a un grup concret i que la dugui a terme en una hora concreta de qualsevol matèria (EVP, alternativa, llengua…), per exemple, coincidint amb la finalització de cada trimestre.

Prèviament cal, però, que algú agafi el trepant (taladro) i el material adient per tal de col·locar el fil on després s’ha de penjar la bugada. D’això ens vam encarregar la Sònia i qui subscriu aquestes línies.

Veient aquestes fotografies i el vídeo, sembla evident que tothom s’ho va passar d’allò més bé. Ara tocar tafanejar entre la bugada penjada durant unes quantes setmanes.


Imatges de la bugada literària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *