Futbol sala

Comença la competició de futbol sala (curs 2014-2015)

Un cop finalitzat el procés d’inscripció, s’han apuntat 4 equips de 1r ESO (alguns són mixtes) i 3 equips de 2n ESO.

En comptes de què competeixin tots entre sí, hi haurà dues competicions tipus lliga (una de 1r ESO i una altra de 2n ESO). Prèviament, el que farem  és un torneig tipus copa entre els equips de 1rESO i, qui guanyi, participarà  a l’hora a la lliga de 1r ESO i la lliga de 2n ESO.

Els partits començaran el 5 de novembre, es disputaran els dilluns, dimecres i divendres i seran arbitrats per alumnes de 1r BAT (Carlos Peña i Gerard Pérez).

Del 28 al 4 de novembre publicarem el calendari dels diferents. El podreu consultar en aquesta pàgina i al tauló d’anuncis del gimnàs.

La competició de futbol es regirà per les següents normes:

  1. Els equips han d’estar formats per 6 o 7 persones, ni menys (hi ha problemes quan algú es lesiona jugant o està malalt), ni més (perquè interessa que surtin molts equips, així hi haurà més partits). Dins de cada lliga, els membres de l’equip poden ser de qualsevol classe.
  2. Només podran fer d’àrbitre les persones autoritzades i el nom de les quals es farà públic al tauló d’anuncis del gimnàs.
  3. Els partits comencen quan ho indica la persona que fa d’àrbitre i finalitzen quan sona el timbre que dóna per acabat el temps d’esbarjo. Un cop ha finalitzat el partit, cal lliurar a l’àrbitre el material que s’ha fet servir (“petos”, pilotes…) del qual en sou responsables.
  4. El calendari de les diferents lligues estarà exposat al tauló d’anuncis del gimnàs.
  5. Hi ha un règim sancionador que cal que us el llegiu i el tingueu en compte perquè us arrisqueu a ser exclosos de la competició (el trobareu també al final d’aquest escrit). Hi haurà un registre de persones sancionades i de les conseqüències de les sancions que estarà penjat al suro del gimnàs. No oblideu que, tant si jugueu a futbol com si esteu mirant, us heu de comportar amb correcció. Esteu dins d’un centre educatiu i, qui no sàpiga comportar-se serà sancionat d’acord amb les nostres normes de convivència.

Règim sancionador de la lliga de futbol

Full d’inscripció a la lliga de futbol sala de pati

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *