Alba Rocabert Navarro

Fins a quin punt som nosaltres que decidim?

alba

La vida des de sempre ha sigut fàcil. Neixem, ens reproduim i morim. Així és el cicle de la vida, però tot es complica quan apereixen els conceptes de poder i control. Avui en dia, realment fem tot el que voldriem fer, actuem de la forma que volem, o de la forma que ens han implantat? La societat d’avui ens marca, ens limita i d’aqesta forma no ens donen opcions a plantajar-nos el que volem de veritat. Però alhora ens fa creure ser lliures, i nosaltres ens ho creiem, creiem escullir la música que ens agrada, la roba que portem, fins i tot creiem tenir els nostre ideals. Però no ens donem compte que som lliures dins dels limits imposats, dintre de totes les normes marcades. I si intentem sortir d’aquestes limitacions, ens trectaran de revels, d’extranys, de persones incorrectes, pel simple fet que no actuem de la forma que volen. Fins a quin punt tot el que creiem és veritat?
Amb aixó vull dir que tot està pensat, estructurat d’una forma determinada dins dels marges que ens dóna i ens ven la societat.
Crec que és hora de que començem a desmarcar-nos de totes les modes,creençes, opinions, pautes que ens intentan manipular, i començem a tenir un esperit més crític i personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *