Mohamed El massail

Crec que tothom té un talent a la vida i s’ha d’explotar al màxim, no te l’has de quedar per a tu. Tothom té una vocació en la seva vida , pot ser els estudis per exemple, o sino els esport també. Les persones tenen una capacitat de poder realitzar fets, que busquen a traves de somnis, es a dir, les persones tenen metes a lo millor en el món de l’esport, hi ha gent que volen ser professional i guanyar premis representant l’esport.

Peró també hi ha gent que la seva meta són els estudis i es poder tenir uns estudis i una vida arreglada. Hi ha gent que diu que la via fàcil per tenir la vida solucionada es jugar en un equip esportiu d’elit,…són opinions però jo no estic dacord si ets un esportista d’èlit és perquè has nascut per ser-ho, i si vols ser un professional d’altre àmbit és perquè tu has volgut.

Finalment, tot això té una finalitat , què és conseguir ser feliç fent lo que ens agrada.

Per ser feliç, hem de guanyar els nostres trofeus personals?
Per ser feliç, hem de guanyar els nostres trofeus personals?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *