Daniela Morales Jaimes

Desitgem lo impossible?

prueba

Iniciant per el que anomenem desig: Es tot aixó al que voldriem aspirar o arribar a aconseguir-ho, resumin .
I la definició més adequada per impossible: Tot alló que ès difícil de fer-ho possible.
Realment la nostra vida és bassa, en aconseguir rectes que ens semblem impossibles o simplement anem darrere del que se’ns resiteix. Aixó que ens motiva, que ens mou,que ens obssesiona al llar de la nostre vida. Volem per simple instint posar-nos diferentes metes: Metes a les que arribarem, metes a les que depen de les oportunitats les aconseguiren, i unes altres que voldriem que no fosim impossibles, ens agradaria tenir tota mena de llibertat per poder fer les realitat.

D’avegades ens donem per vençuts i arribem a comportaments de conformisme, i passen per el nostre cap pensaments,com per exemple : de que no serem capaços de lluitar per aquest impossibles, peró el que mai deixarem de buscar, és aixó que ansíem ,que busquem, que desitgem i amb totes aquestes qualidades es torna en un impossible la nostre la felicitat. Mai trobarem una felicitat absoluta, que ens duri per sempre peró encara que sabem aixó, mai perdem aquesta esperança per trobar-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *