Cristina Belda Marín

I tu, veus el got mig ple o mig buit?

dsc09845

Moltes vegades, associem la manera de veure les coses amb la manera de pensar de la gent. Hi ha milions de proves que es fan per determinar les possibles reaccions de les persones, el seu caràcter. Per exemple diuen poder saber la teva manera d’interpretar les coses a través de l’anàlisi d’un dibuix, o segons la teva manera d’escriure: si les lletres són més rodones o allargades…

Peró el resultat que obtenim, o com son interpretats, realment és verdader? Pot saber algú, que no em coneix de res, la meva manera de ser amb aquests resultats? Es a dir, si veig el got mig buit o mig ple, es pot determinar si sóc optimista o pessimista? Qui ho diu això? I si un dia el veig mig ple i un altre mig buit, aleshores com se’m qualifica? Hi ha un punt intermedi?

Realment crec que les persones poden controlar l’optimisme. Crec que és tot molt relatiu, que ningú es pessimista ni optimista, que tot depèn del moment i de la teva manera de prendre les coses. Tothom té moments en que creu ser el rei del món, i moments en que creus ser el pitjor que hi ha en ell. Opino que cal saber que no som ni el melic del món, ni el pitjor que es pot trobar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *