Gabriel Espelleta

Realment ets com ets?

amorysombra1

En un món sense modas ni marcas, sense més bellesa o menys, en un món igualitari i més humil, seríes com actualment ets? o seríes com realment ets? Actualment et mous per ser més o menys popular o per ser el millor, però si tots fòssim populars per igual o no populars per igual potser surtiria la teva part més humil, possiblement no pensaries tant en tu mateix o possiblement ni hi pensaries en tu, pensaries molt més en els altres o en ajudar i fer el millor per el pròxim. No existiria el jo, només un tu i a la vegada vosaltres o un ell o ella i respectivament un ells o elles perquè actualment ens movem per sensacions, pressions dels amics  o dels pares i vivim per sobreviure i arribar a ser el millor però en un món no existissin modes ni popularitat ja no tendiriem a buscar sensacions extra,  ja sigui  el tabac,  l’alcohol o els cannabis perquè volem ser populars i el centre d’atenció. Realment ets com pensem, o ets com ets?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *